İÜ Diş Hekimliği Fakültesi “Ultrasonografi Cihazı Açılış Töreni” Gerçekleştirildi.

Zekai Timur adına Güngör Timur Erze tarafından İÜ Diş Hekimliği Fakültemize bağışlanan Ultrasonografi Cihazı’nın Açılış Töreni, 5 Temmuz 2019 tarihinde İÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmaları İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Ak ve İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Özcan tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak tarafından bağışçı Zekai Timur’un ablası Güngör Timur Erze’ye plaket takdimi yapıldı.

Güngör Timur Erze başta İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak olmak üzere bu hizmeti kendisine ileten Prof. Dr. İlknur Özcan’a, hizmeti geçenlere ve özellikle bu anlamlı duyguyu kendisiyle paylaşan misafirlere teşekkür etti. Konuşmasının ardından Güngör Timur Erze kardeşi için yazdığı şiiri okudu.

Açılış töreni toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.