İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Üçüncü Sınıf Öğrencileri İçin "Enfeksiyon Programı ve Oryantasyon Eğitimi" ve " Sıfır Atık Projesi" Eğitimi Düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı Üçüncü  Sınıf Öğrencileri İçin "Enfeksiyon Programı ve Oryantasyon Eğitimi"  ile " Sıfır Atık Projesi"  Eğitimi,   9 Ekim 2019 tarihinde, İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Gazanfer Zembilci Konferans Salonu’nda öğrencilerimizin ve Dekan Yardımcılarımızın, Enfeksiyondan sorumlu hemşirelerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Eğitim, İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sabire İşler'in açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasının ardından Temel Bilimler Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Emine Nursen Topçuoğlu ve Fakültemizin Başhemşiresi Sinem Çelik,  Enfeksiyon Programı ve Klinik Oryantasyon Eğitimi hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler.

Daha sonra Peysaj Mimarı Esma Demirel Gözen'in öğrencilerimize verdiği 'Sıfır Atık Projesi'  eğitiminin ardından  program  sona erdi.