İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen SEYMEN’in Büyük Başarısı

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Figen SEYMEN, "International Association of Paediatric Dentistry" Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Figen SEYMEN, 3-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında Cancun, Meksika’da düzenlenen "27. International Association of Paediatric Dentistry Kongresi" sırasında yapılan Genel Kurul sonucu, "International Association of Paediatric Dentistry" (Uluslararası Çocuk Diş Hekimliği Birliği) Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Uluslararası Çocuk Diş Hekimliği Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine Türkiye'den seçilen ilk isim, Prof. Dr. Figen SEYMEN'dir.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.