İÜ 40. Spor Şöleni Kapsamında Yapılan Dragon Bot Yarışında Fakültemiz Takımı Birinci Oldu!

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla 4 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen İstanbul Üniversitesi Dragon Bot Yarışları, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü Küçükçekmece Gölü’nde gerçekleştirildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF)’ün onay ve izniyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışlara, 14 fakültenin oluşturduğu 19 takımdan yaklaşık 300 sporcu katıldı.

Birinci, ikinci ve final turu olmak üzere üç turda düzenlenen yarışlar büyük heyecana sahne olurken şampiyonluk ipini İÜ Diş Hekimliği Fakültesi göğüsledi. İÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin ardından en iyi dereceyi elde eden İÜ Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ikinci, İÜ Eczacılık Fakültesi ise üçüncü oldu.