"Şampiyonlar Şampiyonası Yarışması"nda Türkiye'yi Fakültemiz Öğrencisi Furkan Yavuz GENCEL Temsil Edecektir.

İtalya'da Roma Chieti Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde her yıl düzenlenen JAT (The International Championship JULES ALLEMAND TROPHY (Şampiyonlar Şampiyonası Yarışması), bu yıl 2- 4 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.  Yarışmada Ülkemizi,  Fakültemiz öğrencisi Furkan Yavuz GENCEL temsil etmek üzere seçilmiştir.

25 ülkeden gelen öğrenciler arasında yapılacak 2 günlük teorik ve pratik kurs sonrasındaki değerlendirmede, birinci seçilecek öğrenci, ilgili üniversitede master programıyla ödüllendirilecektir.

Öğrencimizin bu yarışmada ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inancımız tamdır. Bu onuru ve gururu yaşatmasından dolayı teşekkür eder, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ailesi olarak maddi, manevi tüm desteğimizle yanında olduğumuzu bildiririz.