Uluslararası Diş Hekimliği Öğrenci Birliği Yaz Kampı 2017, başarıyla sona erdi…

23 – 30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Fakültemizin ev sahipliğini üstlendiği Uluslararası Diş Hekimliği Öğrencileri Birliği’nin Avrupa Diş Hekimliği Öğrencileri Birliği ve Afrika Diş Hekimleri Birliği ile birlikte düzenlediği Uluslararası Yaz Kampı, 23 Temmuz 2017 Pazar günü akşam düzenlenen kültürel değişim etkinliği ile başladı.

Uluslararası Yaz Kampı Bulgaristan, Cezayir, Irak, İran, İtalya, Kosova, Litvanya, Malezya, Mısır, Polonya, Romanya, Senegal, Suudi Arabistan, Tunus, Ürdün ve Yunanistan’dan 32 ve ülkemizden de 8 katılımcı olmak üzere toplam 40 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Fakültemizde 24 Temmuz Pazartesi günü sabah 9.00’da Prof. Dr. Altan Gülhan Özerkan Konferans Salonunda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sabire İşler’in açılış konuşması ile başlayan etkinlik programı, diş hekimliği kliniklerinde tanıdan tedavi planlamasına, ortodontik tedavi sürecinden, restoratif ve protetik tedavi ile dişlerin rehabilitasyonu sürecindeki safhaların ele alındığı aynı zamanda günümüz diş hekimliğinin önemli bir parçası olan hastaya yönelik kayıtların alınması, ağız içi kamera sistemleri ve fotoğraflara ilişkin uygulamaların yapıldığı çalışma grupları ve konferanslar ile devam etti.

Dört günlük yoğun geçen teorik ve pratik çalışmaların yanı sıra İstanbul’un eşsiz güzelliklerini ve lezzetlerini tanıtan sosyal ve kültürel organizasyonlar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Yoğun bilgi alışverişiyle renkli geçen yaz kampı, 28 Temmuz Cuma günü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Ak’ın katılımcılara sertifikalarını vermesinin ardından hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

31 Temmuz 2017