“Oral Biology” İngilizce yüksek lisans programı başlıyor.

“İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Temel Tıp Bilimleri Anabilim Dalı’nın İ.Ü. Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü (DETAE) işbirliği ile “Oral Biology” İngilizce yüksek lisans programının İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından   açılması konusundaki başvurusu Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilmiştir.

İstanbul Üniversitesi, açacağı bu programla, eğitimdeki gücünü uluslararası bir platformda paylaşma ve arttırma imkanı yanısıra, üniversitelerin ihtiyacına uygun ve uluslararası nitelikte insan gücü yetiştirme özelliğini arttırmıştır.

Diş hekimliği alanında doktora öncesi bu programın tamamlayanlar, klinik alanda yaptıkları doktoralarının uluslararası yeterlilik düzeyinde olmasına katkı sağlayacaktır.

2016-2017 eğitim döneminde başlayacak bu program ile ilgili bilgi almak isteyenler, program sorumlusu Prof.Dr.Yegane GÜVEN’e başvurabilirler. (guven@istanbul.edu.tr) “

Program detaylarını görmek için tıklayınız.

16 Mart 2016