İstanbul Üniversitesi Yenilikçi Girişimci Eğitim Programı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ GİRİŞİMCİ EĞİTİM PROGRAMI (YEGEP)’NA TÜM LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİMİZ VE AKADEMİSYENLERİMİZ KATILABİLİR

Üniversitemiz, TÜBİTAK tarafından oluşturulan, 1601 – TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı’nın üniversitemizde uygulanması hakkını kazanmıştır. Bu bağlamda, İstanbul Üniversitesi Yenilikçi Girişimci Eğitim Programı (YEGEP) adı altında bu program üniversitemizde 36 ay boyunca uygulanacaktır.

Temel hedefi, İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin, girişimcilik ve yenilikçilik kapasitelerinin geliştirilmesi olan İstanbul Üniversitesi Yenilikçi Girişimci Eğitim Programı (YEGEP)’na, tüm İstanbul Üniversitesi öğrencileri (lisans ve lisansüstü) ve akademisyenleri katılabilir. Program kapsamında verilecek eğitim ücretsizdir.

Ön kayıt ve detaylı bilgi için;  http://yegep.istanbul.edu.tr/

07 Şubat 2017