İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 9.Geleneksel Öğrenci Kulüpleri Festivali 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında başlıyor.

Sevgili Gençler,
Fakültemiz öğrenci kulüplerinin hazırlamış olduğu “Öğrenci Kulüpleri Festivali”ni sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim.
Geleceğin diş hekimleri olarak, sadece mesleki alanda değil, sosyal ve kültürel alanda da kendinizi geliştirmenizi, ilgi duyduğunuz ve gerçekleştirirken de kendinizi mutlu hissettiğiniz faaliyetler, sizleri, yaptığınız işten zevk alan mutlu bireyler olmanıza katkı sağlayacaktır.
Fakültemizde geleneksel olarak bu sene dokuzuncusu düzenlenen “Öğrenci Kulüpleri Festivali” kapsamında göstermiş olduğunuz çaba ve emeklerinize teşekkür eder, etkinliklere katılımınızı ve keyifli bir hafta geçirmenizi dilerim.

Prof. Dr. Gülsüm AK

festival