Geleneksel Öğrenci Kulüpleri Festivali

Sevgili Gençler,

“Geleneksel Öğrenci Kulüpleri Festivalini” gerçekleştireceğimiz, Fakültemizin bu renkli ve güzel haftasını sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim…

Yaptığı işten zevk alan, mutlu birer hekim olabilmek için diş hekimliğinde olduğu gibi kültürel alanlarda da kendinizi geliştirmeniz, ilgi duyduğunuz ve gerçekleştirirken de mutlu hissettiğiniz faaliyetler, sizleri hem daha verimli bir hekim, hem de daha mutlu bir insan yapacaktır.

Geleneksel Öğrenci Kulüpleri Festivali kapsamındaki emeklerinize teşekkür eder, etkinliklere katılımınızı ve keyifli geçmesini dilerim.

Prof. Dr. Gülsüm AK

DEKAN

Festival programı ve stand programı;

2017-festival-programistandlar

21 Nisan 2017