FAKÜLTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI TIP KUPASINDA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kulübü ve İstanbul Tabipler Odası’nın beraber organize ettikleri Tıp Bayramı Basketbol Turnuvası sona erdi. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Fakültesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada bu sene erkeklerde şampiyonluğa, birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen final grubu karşılaşmalarında Mezunlar takımını ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi basketbol takımlarını mağlup eden “FAKÜLTEMİZ BASKETBOL TAKIMI “ulaştı. Turnuvanın ardından yapılan kupa töreninde, Erkeklerde şampiyon Diş hekimliği Fakültesine kupasını İ.Ü. Spor Birliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Handan TUNCEL verirken, 2. olan Mezunlar takımına kupasını İ.Ü. Spor Birliği Kulüp Müdürü Prof. Dr. Güven KAŞIKÇI verdi. 3.’lüğe ulaşan İstanbul Tıp Fakültesi ise kupasını Doç. Dr. Mehmet Uzel’in elinden aldı. Geçen sene de rektörlük kupasında final oynayıp kılpayı ile şampiyonluğu kaçıran başarılı basketbol takımımız bu sene aynı kupada birinci turu başarıyla geçtikten sonra 2. tur maçlarına devam etmektedir. Takımımıza çifte şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

19 Nisan 2012