İstanbul Üniversitesi
Export date: Tue Jan 23 15:39:27 2018 / +0000 GMT

Uluslararası Türkiye Kanama Bozuklukları Diş Hekimliği Çalıştayı & Sempozyumu

“Uluslararası Türkiye Kanama Bozuklukları Diş Hekimliği Çalıştayı & Sempozyumu” Ülkemizde İlk Kez İÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ev Sahipliğinde Düzenleniyor

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin, Türkiye Hemofili Derneği ve Dünya Hemofili Federasyonu (WFH) ile birlikte düzenlediği, ülkemizde ilk kez organize edilen “Uluslararası Türkiye Kanama Bozuklukları Diş Hekimliği Çalıştayı & Sempozyumu” 7 – 8 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek çalıştayda, hemofili hastalarının ağız sağlığı ile ilgili yaklaşımlar ve tedavileri tartışılarak ele alınacak. Çalıştay sonunda; İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin, Dünya Hemofili Derneğinin ve Türkiye Hemofili Derneğinin işbirliği ile hemofili hastalarının ağız sağlığını korumak, geliştirmek ve hastaların ihtiyacı olan diş tedavilerinin uygulanmasını sağlamak adına diş hekimliği uygulamalarını multidisipliner bir yaklaşımla gözden geçirmek, tartışmak ve gerekiyor ise uygulanan protokolleri yeniden oluşturmak amaçlanmaktadır.

Uluslararası Türkiye Kanama Bozuklukları Diş Hekimliği Çalıştayı & Sempozyumu, Türkiye'den İstanbul Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'nden gelen katılımcılar ile yurt dışından WFH Diş Hekimliği Komitesi Başkanı ve WFH Avrupa Bölge Müdürünün katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Post date: 2017-12-06 14:32:51
Post date GMT: 2017-12-06 11:32:51

Post modified date: 2017-12-06 14:45:09
Post modified date GMT: 2017-12-06 11:45:09