108. Yıl Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

Fakültemizin 2015-2016 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2016 Perşembe günü saat: 10.00’da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

172 mezun öğrencimiz, çok sayıda öğretim üyemiz ile mezun öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı tören, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Sayın Prof. Dr. Turhan ATALAY, Türk Diş Hekimleri Birliği Başkanı Sayın Prof. Dr. Taner YÜCEL, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Gülsüm AK, Fatih Belediye Başkanı Sayın Diş Hekimi Mustafa DEMİR ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT’ın açılış konuşmalarıyla başlayarak, Devlet Konservatuarı sanatçısı Meriç Eylül UYSAL ve mezunlarımızdan Can AKTOSUN’un piyano resitali ile devam etti.

Törenimiz, tüm öğretim üyelerimizin mezun öğrencilerimize mezuniyet belgelerini vermeleri ile Dekanımız Prof. Dr. Gülsüm AK’ın yeni mezunlarımıza meslek yemini ettirmesi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

12 Temmuz 2016